Country Line Dance Club  Fit In Line
                                                       en  

                  D
ance Formatie  
Dance S
ensationDe Linedance club Fit In Line  is een gezellige country linedance club voor iedereen in alle leeftijdscategorieën.
Je leert daar op een sportieve en leuke manier country dansen, die weer uitgelest worden door een zeer ervaren  linedance instructrice. Daarbij word toch wel het meest de voorkeur gegeven aan het echte country, maar omdat we ook een beetje met de tijd mee willen gaan hoort daar toch ook wel wat non-country bij. Daar verstaat men onder dat er ook muziek gedraaid wordt uit de top 40 waar dan weer leuke dansen op uitgelest worden. Dus voor ieder wat wils. Daarbij worden er op verzoek ook wel partnerdansen uitgelest die op zich ook wel weer de lesavonden compleet maken. De les avonden worden op de dinsdagavond gehouden van 20:00 tot 22:30 uur en vanaf 22:30 tot 23:00 uur kunnen er verzoekjes aangevraagd worden voor wie er nog geen genoeg van kan krijgen.

           


Dance Formation Dance Sensation  de dansformatie Dance Sensation is een heel hecht team dat eigenlijk meer met elkaar deelt dan alleen het country dansen. Zoals de demo's en de wedstrijden waar wij als het mogelijk is toch altijd met z'n allen aanwezig zullen zijn en er dan een hele leuke en zeer geslaagde dag van maken, zodat we altijd weer op een leuke dag kunnen terug kijken. En dat we het zeker met veel plezier doen. Dat is toch het belangrijkste wat het publiek wil zien. Verder doen we nog veel meer dan alleen maar dansen.  Zoals het organiseren van promotiedagen tot het organiseren van onze eigen country linedance wedstrijden, wat in het verleden al een groot succes heeft geboekt en zeker voor herhaling vatbaar is. Verder doen wij met het gehele team ook geregeld mee aan wedstrijden voor individuele dansers en wedstrijden voor teams, waar wij al menige prijs mee hebben gewonnen. Waaronder al verschillende eerste prijzen. Verder zijn we zeker ook te boeken voor een geslaagde dag of avond. Wij zijn te boeken voor bijna elke gelegenheid zoals bruiloften, braderieën , festivals , feesten en partijen. Wenst u verdere informatie over dit team dan kunt u contact opnemen met Yvonne Smeets.

 

 Voor boekingen van of informatie over het demonstratie team
                Dance Sensation

                                kunt u zich richten tot.      
                               
     Yvonne Smeets
                                      Grote Beer 28
                                 3893 DK   Zeewolde
                                  Tel : 036-5222471      
                         Email :
l.gouweloos@upcmail.nl

Greet (links) en Yvonne (rechts) 

Uw Linedance Instructeurs bij Fit In Line